vineri, 24 ianuarie 2014

Nu stiu ce titlu s-ar potrivi ...

Hello,

Incep prima postare pe anul asta datorita tragediei de zilele trecute din Apuseni. Cum probabil stiti pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion au decedat. Nu stiu daca stiti ca pe actul de deces al tinerei studente scrie la cauza mortii inghet.

Nu stiu cum de traim intr-o tara cu oameni atat de incompetenti. In ziua de azi reusesti sa localizezi un smartphone si nu esti in stare sa gasesti un avion prabusit, sa incerci sa salvezi oamenii aia. Mai si apar pe la stiri tot felul de lucruri cum ca au fost gasiti din greseala, ca nu s-au intors pe drumul care au plecat. Pacat de cei doi .. poate erau altfel lucrurile daca ii gaseau mai repede si nu dupa 6 sau 8 ore cat le-a luat lor .

Stroe ala si-a dat demisia (nu stiu cine e, nu ma intereseaza), dar sigur nu a facut-o degeaba ..Mi-e groaza sa ma gandesc ca din cauza oamenilor de genul se duce tara la vale din ce in ce mai rau.

Mii de motive pentru care si-n afara toti fug de romani, halal reputatie ce pot sa zic. Guvernul e la pamant.

Chiar acum am vazut pe Realitatea o stiri cu numele: Ancheta ca-n Evul Mediu .. pe bune? si mai spun si ca pilotul a fost de vina. Deja incep sa faca tot posibilul sa se scoata ei.

Sa va arat niste poze facute de la tv :


Cuvintele sunt de prisos. 


Nu stiu cati sunteti de acord cu mine, dar sunt sigura ca nimic nu o sa se schimbe nici macar dupa tragedia asta, dar asa este viata.. daca sunt ei bine ce rost mai are sa fie si altii.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu