duminică, 19 aprilie 2015

Fericirea :)



Prea putini inteleg asta si prea putini fac asta.


Am vazut recent cum anumite cuvinte spuse din suflet schimba radical gesturile si felul de a fi. M-a uimit, dar totodata ma face fericita lucrul asta. Nu lucrurile materiale tin o persoana langa tine, ceea ce vine din suflet o face.

Ce conteaza din puctul meu de vedere sunt urmatoarele lucruri:

  •  Sinceritatea: Sa fii deschis cu cineva e foarte important, mai ales intr-o relatie. De asta ai pe cineva alaturi sa te ajute cu tot ce poate.
  • Increderea: Nu exista incredere, nu exista nimic. Cu toate ca se castiga greu, trebuie sa stii cum sa nu o pierzi.. e greu sa faci pe cineva sa aiba incredere si a doua oara in tine
  • Libertatea: Nu il/o sufoca, lasa-i spatiu, lasa-i timp sa se vada si cu altcineva nu doar cu tine. Permite-i sa-si vada apropiatii, prietenii
Nu exista relatie fara certuri, important e sa depasiti fiecare moment si sa ramaneti tot voi. Oricine se cearta, dar nu multi fac fata. Poate unul e mai ambitios, poate celalalt mai orgolios, dar ca sa mearga la un moment unul sau amandoi trebuie sa cedeze.

O poveste frumoasa se bazeaza in primul rand pe prietenie. Alaturi de persoana iubita nu timpul conteaza, ci momentele. In orice relatie exista bine si rau.

Niciodata nu putem alege pe cine sa iubim, trebuie doar sa stim cum sa tinem persoana respectiva langa noi. Fericire inseamna atunci cand pur si simplu ai un motiv sa zambesti.

Esti fericit atunci cand primesti o imbratisare, un sarut, cand faci lucruri la care nu te astepti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu